Flos Olei 2021, beste Extra Virgin Olive Oil in de Light Fruity Coupage categorie

'Door de briljante progressie, heeft Señorios de Relleu de prijs The Best Extra Virgin Olive Oil Blended - Light Fruity verdiend'.

Eliseo Quintanilla, een farmaceutisch technicus uit een familie met agrarische tradities, en zijn zoon Hugo hebben de boerderij, gebouwd in 1918, vanuit de kern nieuw leven ingeblazen, inclusief de 65 hectaren olijfgaard met 14.000 bomen. 

In de laatste oogst werden 220 ton olijven en 300 hectoliter olie geproduceerd. Er zijn vier Extra Virgin Señorios de Relleu - Coupage namelijk, Organic, Intense, Medium en Delicate, die een rond is met fruitige smaaktinten van onrijpe tomaat en banaan, samen met geurige tonen van basilicum, peterselie en munt. De smaak is elegant en harmonieus, met een plantaardige smaak van cichorei, sla en selderij. Bitterheid is duidelijk en scherpte is aanwezig en complementair. Het zou ideaal zijn door mayonaise, ovoli champignon voorgerechten, goudbrasem carpaccio, rijstsalades, gemarineerde schaaldieren, gefrituurde inktvis, zeebrasemtartaar, zachte verse kaas, gist gerezen cakes.

Klik hier voor de complete Delicate coupage collectie!

Flos Olei 2021 Cover      

 
Klik hier voor de complete Delicate coupage collectie!


Laat een comment achter

Comments moeten worden goedgekeurd voordat ze gepubliceerd worden

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Nieuwste posts